mandag 1. mars 2010

Klubbmesterskap i dressur

I går var en fantastisk kjekk dag! Ble vekket av en liten snute som dyttet borti ansiktet mitt. Det var Punky som ga beskjed om at hun var våken og skulle ut og tisse. Flinke jenta mi som vekker meg, i stedet for å tisse i sengen.
Så da sto vi opp, og ruslet inn i stua. Jeg slapp Punky ut, og skrudde på pc`n.

Punketrollet vårt.

Etter en stund var både to, og firbeinte stått opp, og vi kjørte i stallen. Det var nemlig klubbmesterskap i dressur, og Mari-Lene skulle starte klasse LC:1 med Starlet. Egentlig burde det vært arrangert i slutten av 2009, men det ble liksom aldri tid til det da, så nå hadde vi et forsinket klubbmesterskap.
Hundene fikk selvsagt også være med, så jeg pakket ned klær og varmeflasker til Punky, slik at hun ikke skulle fryse mens hun var i bilen.

Akkurat da vi kom til stallen kom Mari-Lene plutselig på at hun hadde glemt den hvite shabraken hjemme på tørkestativet. Så dermed måtte jeg og Alf bare kjøre hjem igjen med en gang, og hente den.
Da vi kom tilbake var det full aktivitet i stallen, og det myldret av hestejenter som striglet, flettet hester, renset høver og salte på.

Starlet hadde akkurat nok man til 4 fletter. Hehe...

Først ar det den letteste klassen, som er klasse LD. Der var det ei jente med en fjording som vant, men siden hun ikke har vært medlem i 2009, så kunne hun ikke bli klubbmester. Dermed ble det Elina som kom på 2 plass som ble klubbmester i klassen.

Mari-Lene og Starlet venter på at klassen deres skal begynne.

Etterpå var det klasse LC:1, og det var DER Mari-Lene skulle starte. Dettte var det første dressurstevnet hun og Starlet startet, så vi var selvsagt veldig spente. Mari-Lene er jo egentlig sprangrytter, og Starlet var jo egentlig en pensjonert spranghest, helt til hun kom til oss. Hehe...
Jeg holdt pusten mens Mari-Lene red det 5 minutter lange programmet, og pustet lettet ut da hun hilste dommeren, og red ut fra banen. Det var gått kjempebra!!! Hun red kjempefint, og Starlet oppførte seg vanlig eksemplarisk!

Det var 19 påmeldte i klassen, og det tok evigheter å vente på resultatene. Jeg regnet med at Mari-Lene ville være blant de beste, men var ikke sikker på hvilken plassering hun kom til å få.
Etter en evighet, så ble de plasserte ropt opp: Vinner av klassen, og klubbmester i klasse LC:1, Mari-Lene Mestre på Starlet!
HURRAAAA! Flinke jentene mine dah!
Utrolig gøy å ha ei jente som er klubbmester i både sprang OG dressur! Jeg er såååå stolt av henne og Starlet!

Mari-Lene får pokal og sjampo av dressurdommer Lise Jensen

Fornøyd vinnerjente!

Kose litt med Starlet

Mari-Lene og Starlet ute i snøen.


Nora og Canberra

Klubbmester 2009

Starlet


Film av hele programmet ligger på you tube.
http://www.youtube.com/watch?v=7ogOzU5yQfY
Æresrunden:
http://www.youtube.com/user/Wulfi#p/a/u/0/OelIXT82bcA

2 kommentarer:

  1. Så utrolig godt jobba! Og finfine bilder! :)

    Masse grattis!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med gull! Enig med førstnevnte taler, du tar skikkelig gode bilder.

    SvarSlett