torsdag 11. februar 2010

Høyfjellsstemning på golfbanen

To dager på rad jeg og min venninne som også heter Anja, gått tur rundt golfbanen. Første dagen hadde jeg med meg Prada, og Anja hadde med seg sine hunder som heter Foxy og Bølle-Paul. Mer om den turen kan dere lese om i Prada sin egen blogg ( http://pradapuff.blogspot.com/ )

I går var det altså tid for tur nr to rundt golfbanen i gnistrende flott vintervær! Da hadde vi med oss Vilde, Tage og Are som er ungene til Anja. De hadde med seg ski, så dette kunne bli morsomt. Det er LENGE siden ungene på denne kanten av landet ble født med ski på beina, for vanligvis så består vinteren vår av 4 dager med slaps/is, og thats it. Resten av tiden pleier det være ca 7-8 grader, og regn i mindre, eller større grad. Som regel større... Det er slik vi pleier ha det uansett om det er jul, påske, 17 Mai, eller St.hans.
Men ikke i år....

I år kom Kong Vinter og viste seg i all sin prakt.
Hafjell... gakk hjem og vogg!
Velkommen til Høyfjellet avdelig Sveio, 200 meter over havet!!!





Ungene fikk på seg skiene, hundene fikk på seg bånd, og til slutt tok vi kameraene våre rundt halsen og bega oss i vei. I ryggsekken hadde vi kaffi, juice, boller og annet snacks.
Vilde og Tage som er de to eldste hadde tydeligvis prøvd dette før, og før det var gått fem minutter, så var de et godt stykke foran oss i løypa.

Vilde klar som et egg!

Are på parkeringsplassen da vi skulle begynne.

Vilde.

Vilde og Tage var kjapt avgårde.

Are hadde stått på ski to ganger før, så han gikk med oss. Det var jo veldig greit, for da kunne vi hjelpe han når han trengte det. Det ble endel knall og fall, og av og til lo vi hysterisk! Men guri malla så flink lille pjokken var! Etterhvert klarte han seg riktig så bra, og i nedoverbakkene fikk han god fart, og klarte seg lenge før han falt. Litt problemer med å stoppe, så da satt han seg på rumpa.

Litt drahjelp opp bakkene var greit syntes Are :)

Siden alle andre også hadde funnet ut at de skulle gå på ski på "vårt" høyfjell, så var hundene for det meste i bånd. Skulle tro folk hadde sluttet å jobbe så folksomt var det i løypene. Hrmf... Har ikke folk annet å gjøre om formiddagene enn å kose seg ute i sol og snø? Hehe...

Tage


Da vi kom til "Sletta", hadde vi pause. Man skulle jo tro at ungene var glad for å få skiene av seg, men neida. Helst ville de gått enda lenger. Sporty kids!!!
Vi satt oss på benken, og fant frem boller, kjeks, sjokolade, kaffi, og juice til ungene. De firbeinte fikk litt hundegodis som vi hadde med. Det var viktig for oss at alle skulle kose seg på turen.

Bølle-Paul i kjent stil. Hehe.

Foxy nyter pausen.

Bølle-Paul og Foxy
Gjengen til Anja.

Foxy

Vilde
Mens vi var opptatt med ta bilder av gjengen til Anja, så var det andre som listet seg vekk med skumle planer...

Hun var altså på jakt etter noe snadder hun kunne spise. Hehe...

Du Are... hvis jeg får kjeks av deg, så skal jeg være bestevennen din!

Verdens blideste blånisse!

På hjemveien skulle Anja hjelpe gutta opp til en bakketopp, og jeg skulle stå nede og ta bilder. Det var visst ikkel ett å komme seg opp på den bakketoppen... *Ler* Anja hjelp dem en meter fremover, og så gled det to meter bak. Haha, jeg sto nede og holdt på å le meg ihjel!!!

Til slutt lo Anja også, og bare la seg oppgitt ned i snøen. Hehe.

Are klar til å sette utfor.

Are to sekunder etterpå: IKKE hjelp meg mamma! Jeg klarer selv!!!

Ikke noe å si på pågangsmotet i allefall!

Han rant et stykke, og VIPS...

Til tross for masse knall og fall; INGEN sure miner!
Han smilte HELE tiden!

Are

Tage klar for å renne ned bakken.

Tjo hei som det går!

Og bums i bakken. Hehe...
Det var en utrolig fin tur med NYDELIG vær, verdens blideste unger, herlige hunder, og ellers en masse smilende folk i løypa.

2 kommentarer: