onsdag 5. januar 2011

Hund/Menneske

Jeg har prøvd å tenke på hvordan Prada og Punky ville vært dersom de var mennesker. Jeg kom frem til at de ville vært veldig forskjellige:

Prada:
Prada ville vært en voksen dame, på ca 30-35 år. En pen, elegant og velkledd frue. Det ville vært viktig for henne å ta seg bra ut, og hun ville nok synes at både manikyr og pedikyr var en livsnødvendighet, som man helst burde fått på blå resept.
Prada ville elsket diamanter, safirer, smaragder og rubiner. Ingen tvil! Hun ville elsket ALT som luktet luksus!

Hun ville glidd rett inn i det gode selskap, og tatt sosieteten med storm. Til vanlig ville hun nok vært en ikke-røyker, men i sosiale sammenkomster ville hun nok røyket litt. Ikke hva som helst selvsagt, man har da et rykte å ta vare på må vite!
For henne ville hverken Prince, Petterøes, eller Marlboro vært bra nok. Hun ville nok heller sittet med bena i kors, og røyket en av disse lange, smale, More-sigarettene, mens hun lot blikket gli, nesten likegyldig, over resten av selskapet.

Selv om Prada ville vært både pen, grasiøs og elegant, så ville hun ikke vært dum. Det er hode på denne dama, og hun ville nok sikret seg en solid utdannelse, og et gullkantet fagbrev!
Hun ville hatt en jobb der andre måtte se opp til henne. Hun ville ønsket deres beundrende blikk, og hun ville glitret når oppmerksomheten var hennes!
Hun ville følt seg som en Prinsesse, og ville forventet å bli behandlet som en også.

Denne dama ville aldri, ikke under noen forutsetninger, hentet posten uten make up, gått på butikken i One Piece, eller benyttet seg av billige kopier av design-varer. Hun ville kjørt STIL fra topp, til tå! I allefall utad...

Luksusbaben!

Men hun ville nok hatt en annen side også, en side kun de aller, aller nærmeste vennene fikk se. De ville fått sett friluftsdama. Hun som aldri ville satt den veldreide kroppen sin i et svett treningsstudio for alt i verden! Naturen kaller, og denne dama ville mye heller trent ute i guds frie natur. Regn, vind, gjørme... INGENTING kunne ha stanset henne dersom hun hadde bestemt seg for å trene ute.

Hun ville ikke benyttet seg av de vanligste jogge-løypene i parken, men heller satt seg i sin lille, snertne sportsbil og dradd opp på fjellet for å løpe der. Langt vekke fra folk som kjente hennes vanlige jeg. Der ville hun løpt rundt så sølespruten sto rundt henne, og ledd lykkelig mot regndråpene som plasket mot ansiktet hennes.

Friluftsbaben.

Punky:
Punk ville helt uten tvil vært en tenåring. En litt opprørsk, vill og utforskende tenåringsjente! Ser for meg at hun haddde kjørt en slags light versjon av goth-stilen, med mye svart. Dessuten ville hun garantert ha brukt alt for mye make-up for sin unge alder.
Hun ville også hatt både piercinger og tatoeringer før hun var gammel nok.

Rommet hennes ville sett ut som et krigsområde, fullstendig KAOS! Klær, sko, bøker, vesker, puter, skolesaker... Alt ville ligget slengt på gulvet. Hun ville hatt mørke gardiner, som hun sjelden dro vekk fra vinduet. Og røkelse... Hun ville helt sikkert hatt røkelse på rommet sitt.
På et hjørnebord ved siden av den uoppredde sengen, ville det stått et terrarium med en motbydelig Tarantella oppi, eller mulilgens en skorpion.

På skolen ville hun hengt med de kule folkene. De som ga blaffen i samfunnsfag, matte og kjemi. Hun ville hatt et godt øye til skolens bad-boy, som både røykte, kjørte motorsykkel uten hjelm, og som hadde smakt alkohol. Sannsynligvis ville hun nok smakt litt selv også. Hun ville gått langt for å være kul!
Ganske ofte ville hun blitt kallt inn til Rektor pga av dårlig oppførsel. Hun ville sett på rektor, og sagt at hun skulle looove å ta seg sammen. Om, og om, og om igjen... Orden og oppførselskarakteren ville sunket dramatisk etterhvert!

Rett som det er ville denne jenta fått husarresst. Og like ofte ville hun sneket seg ut av huset uansett for å henge med de tøffe vennene sine. Skolens bad-boy ville stått på hjørnet og ventet på henne, sittende overskrevs på motorsykelen sin.
Rundt håndleddene ville hun hatt armbånd med nagler, og muligens rundt halsen også.
(Men bak det tøffe ytre ville det skjult seg en liten, usikker jente, som var redd for å ikke være kul nok...)

Hun ville levd livet i et høyt tempo, og elsket fart, spenning og alt som var gøy!

Punk, i One Piece med hodeskaller på.

1 kommentar:

  1. Hahahaha, så utrolig bra :) Lo godt nå asså for det var omtrent som du hadde beskrevet noen av slekta deres her :) Å lese om Prada er akkurat som jeg har tenkt meg en menneskeversjon av hennes mor :) Og Punky og Vicky kunne nok vært bestiser som mennesker for ho hadde nok vært samme typen :)
    Klem fra Annki
    (som egentlig synes det er like greit at de er firbente den gjengen der :)

    SvarSlett