onsdag 23. desember 2009

Sprangtrening

Hver tirsdag går Mari-Lene på sprangtrening for Torill Sæterdalen. Vi har ingen hest selv akkurat nå, men låner en veldig kjekk hoppe av Stian & Keino. Hun har riktignok rukket å bli 17 år, men det vet ikke Starlet, som hun heter.

I går var det siste gangen før jul, og planen var at alle skulle ha med seg noe å bite i, og så skulle vi servere gløgg og brus. Nå var det veldig få som hadde med seg noe å bite i, men du verden så koselig det var likevel. Det er så fin stemning der når foreldrene er samlet oppe på tribunen, og vi knasker julekaker og drikker gløgg mens vi ser på de flinke ungene våre. Jada, kaldt på tærne, og kaldt på fingrene, men med skikkelig kjeledress så går det greit likevel.

Starlet er utrolig kjekk, for hun hopper alltid! Det er jammen ikke ofte den hesten stopper på et hinder! Og det beste av alt er at ingen hinder er skumle, så hun blir ikke kikkete på sprangbanen. Ikke engang da det sto et juletre med grelle julekuler og flagrende glitter reagerte hun. Kjekke Starlet!!!

Selv om jeg virkelig hater å ta bilder i ridehallen, så prøvde jeg å ta et par. Lyset der er utrolig dårlig, og kameraet mitt er heller ikke helt i orden, så de ble veldig dårlige. :(

Oppvarming før de skal begynne å hoppe.

Flinke jentene mine!



Godt å komme inn i stallen igjen og bli stellt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar